Kinderen & Jongeren

Kindernevendienst en kinderoppas

De kinderneverdienst is een dienst voor kinderen die op de basisschool zitten. Ook kinderen die nog niet op de basisschool zitten kunnen hier tijdens de samenkomsten terecht. Tijdens de kinderneverdienst worden Bijbelverhalen verteld, worden spelletjes gespeeld en knutselwerkjes gemaakt.  Iedereen is van harte welkom! Zien we je zondagmorgen?

Provider

Provider is de club voor jeugd t/m 15 jaar. In de periode van oktober tot mei komt de jeugd uit Nieuwlande en Geesbrug op de woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur samen. Tijdens een Provider-avond is er tijd voor opdrachten, Bijbellezen, gezelligheid, geloofsverdieping, wat drinken, een spel en nog veel meer!
De eerste helft van het nieuwe seizoen (2018/2019) zullen worden gehouden op de woensdagavond vanaf oktober t/m december. Deze avonden worden gehouden in De Kandelaar bij de Bethelkerk in Nieuwlande (Brugstraat 8). Ook doen we ieder jaar mee met Sirkelslag Young. Dat is in februari. Kijk voor meer informatie over Sirkelslag op: sirkelslag.nl/young
Elk Providerseizoen sluiten we af door met elkaar weg te gaan. Door iedere Provider-avond één euro mee te nemen sparen we hier met elkaar voor. In 2014 zijn we naar het Drouwenerzand geweest en in 2015 naar ’t Kuierpadtien en op 16 juli 2016 zijn we met z’n allen naar Attractiepark Slagharen geweest. Op zaterdag 22 juli 2017 zijn we naar Pand17 in Assen geweest. Op het programma stond boogschieten en springen in het trampolinepark. Afsluitend hebben we bij Theo op de boerderij gebarbequed! In 2018 hebben we het seizoen afgesloten door een nachtje te gaan kamperen. Als je vrienden/vriendinnen hebt die het leuk lijkt om mee te komen naar Provider dan zijn zij natuurlijk van harte welkom.
Je kunt ons altijd mailen, bijvoorbeeld voor vervoer of extra informatie. Je bent van harte welkom! Groeten van John, Theo en Matthijs

Follow-Up

‘Follow-up’ is ‘het vervolg op’ Provider. Het is voor jongeren vanaf de 3e klas. We bespreken een thema of onderwerp, doen een Bijbelstudie en ook is er tij voor gezelligheid, bijvoorbeeld door het doen van een spel. In het seizoen 2017/2018 hebben we de Youth Alpha gedaan.

“Het is heel leerzaam en super gezellig”.

Kom eens langs of mail voor meer informatie!