Over de gemeente

De Protestantse Evangelisatie Vereniging Geesbrug e.o. Sinds 1909 te vinden aan de Coevorderstraatweg in Geesbrug. De plek waar iedereen uit Geesbrug en omstreken op zondag samen mag komen om te luisten naar wat de Bijbel ons vandaag de dag kan leren over leven met elkaar en met God. Samen lezen, luisteren en zingen doen we niet alleen op de rustdag. Rond de samenkomst op zondag zijn er doordeweeks de jeugdclubs Provider en Follow-Up, de Emmaüsgroep. Ook hebben we een grote groep vrijwilligers die zich, ieder met zijn/haar eigen talent, inzet binnen de gemeente.

De zondagse kerkdiensten beginnen om 10.00 uur. Voor de kinderen t/m 12 jaar is er in ‘De Rank’ oppas-/kindernevendienst waar vaak een Bijbelverhaal wordt verteld en wordt geknutseld en spelletjes worden gedaan.

In blokken van vier weken komt de jeugd van 12 t/m 14 samen op de maandagavond. Meer informatie over deze jeugdgroep kunt u vinden onder het kopje ‘Provider’.

Eén keer in de twee weken komt de jeugd van 14+ samen. Deze groep heet ‘Follow-Up’ en is het vervolg op jeugdclub Provider. Meer informatie over deze jeugdgroep kunt u vinden onder het kopje ‘Follow-Up’.